Mensen achter UCM

UCM is een product van mensen die veel ervaring hebben met zaakmanagement, organisatieverandering, implementaties van systemen, en ontwikkeling van geautomatiseerde oplossingen met state of the art technologie.

CEO & oprichter

Chris Ras

Chris werkt voor ELSIAR Change Management en is een ervaren veranderaar in publieke en for-profit omgevingen. Sterke verbinder van strategie en operatie, bouwer met teams (multi-organisatie) . Gevoel voor politieke, dynamische omgevingen. Focus op optimale processen, total cost of ownership, excellent presteren

Chris ziet veel klanten worstelen met hun zaakmanagement systemen. Vaak verouderde systemen die lastig te integreren, slecht onderhouden en nog vervelender zijn om aan te passen aan veranderende gebruikswensen. Kortom systemen die peperduur zijn en waar niemand gelukkig van wordt.

CCO & mede-oprichter

Ersoy Demirel

Ersoy is managing director van Risa IT. Risa IT verzorgt de implementatie en het beheer van het UCM platform. Daarnaast zet Ersoy zijn beste beentje voort om het UCM platform commercieel tot een succes te maken.

Integratie en implementatie specialist

Albert te Boekhorst

Albert is een vooraanstaand organisatiedeskundige die complexe implementaties voor zijn rekening nam. Hij is een expert in digitale transformaties waarbij hij technologie en organisatie samensmeedt tot een excellent opererend geheel. 

Zijn specialisatie in algoritmes en datastructuren zet hij graag in om met afgewogen risico voorstellen te doen om vergaande verbeteringen door te voeren. 

Integratie en implementatie specialist

Roel Corzaan

Roel is een senior projectmanager. Roel heeft veel ervaring met het succesvol afronden van verandertrajecten. In dynamisch en politieke omgevingen brengt hij de rust om met teams goede prestaties neer te zetten.

Op het gebied van Uniform Case Management heeft Roel ervaring met zowel de digitale integratie als met de implementatie van processen. 

M.
Stout

Integratie en implementatie specialist

Martijn Stout

Martijn is een zeer ervaren projectspecialist. Hij is ondernemend en innoverend en verstaat als geen ander de kunst om technologie naar de hand van een organisatie te zetten. Martijn heeft ruim 20 jaar ervaring in het automatiseren van uiteenlopende processen. 

Zijn ervaring met UCM betreft de implementatie van gemeentelijk peuteropvang processen en WMO-processen.